2008. április 4., péntek

3 hónap


Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt. 3 hónapja nem tudom milyen nap van és hányadika. Gyanítom, ez így lesz még egy ideig. Édesbogár. Kis golyófejű, golyószemű. Szépen kerekedik, valószínűleg nem csak a nevetés hízlal, hanem a sírás is. A kis házi tornának köszönhetően, már gyönyörűen tartja a fejét, és nem üvölt, ha hasra rakjuk. Akár 10 percet is kibír úgy.


Mosolyog mindenkire, már ha nem sír. CSak a hasa, az ne fájna. Szívem szakad meg, úgy képes sikítva üvölteni, órákig. Szerencsére ezt a részt Gergőnél kihagytuk, most Eszter bepótolja.


Szörnyű és kiszámíthatatlan. Szerintem géppuska van a fenekébe építve, és valaki folyamatosan cseréli a tárat. Túléljük. Ha nem fáj a hasa, egy kis tündér. Püföli a tornáztatót, megörül ha meglát, mosolyog, és gagyarászik. Érdekes, magátol nem dumál, csak ha beszélek hozzá, de akkor nagyon lelkesen magyaráz és válaszol. Nappal nem szeret aludni. Egyszer alszik 2-3 órát már 3 hetes kora óta. Gondolom ebben közrejátszott a sok sírás és egész napos hasfájás az elején, mostanra meg szokássá vált. Néha beszundít 5-10 percre , és teljesen kisimúl tőle.


Éjjel szerencsére alszik, gondolom elég fárasztó az a folyamatos ébrenlét és sírás. Egy hós koráig 3 óránként kelt, majd elhagyta az éjféli szopit, és két hósan már csak hajnali 3-4 körül kelt, majd reggel 6-7-kor köszönt, hogy jó reggelt, kialudtam magam. Lassan két hete pedig teljes a csend este 9-fél10-től reggel 6-7-ig.

Nincsenek megjegyzések: